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Pata Negra

Pata Negra

With a maturation of 42/48 months, this ham is the king of the Iberian territory. The 100% purebred pigs are wild reared throughout their lives,

Wat is Pata Negra?, Exclusief gerijpte varkensham

Découpés selon la tradition ibérique, ils sont plus juteux et charnus que les travers classiques. Ces longs travers à l'aspect bien rustique sont une

RIBS DE PATA NEGRA CONGELES (nature)

Iberico Ham de Bellota Pata Negra Boneless

Le Pata Negra, un jambon espagnol au goût raffiné

La presa est située à l’avant de l’épine dorsale du cochon ibérique (près de la palette). Elle est de forme ovale. Il s’agit d’un morceau très rougit,

PRESA DE PATA NEGRA (sous-vide congelé environ 800gr)

Pata Negra, Serrano and Parma How to serve those Hams? – meia.dúzia®

Pata negra acorn-fed shoulder from Los Pedroches Valley, made by one of the best manufacturers in the world. 6 times better Acorn-fed ham from Los

pata negra acorn-fed sholder - Los Pedroches

PATA NEGRA Red wine

8 Kg 100% Iberico Ham Bellota Pata Negra – 100% Natural

Jamon Iberico de Bellota Pata Negra - 100% Iberique - Pata Negra (Shoulder) - Iberico Pigs Fed with Tassels and 100% Natural - Jamon Iberico de