Pata Negra
With a maturation of 42/48 months, this ham is the king of the Iberian territory. The 100% purebred pigs are wild reared throughout their lives,
Wat is Pata Negra?, Exclusief gerijpte varkensham
Découpés selon la tradition ibérique, ils sont plus juteux et charnus que les travers classiques. Ces longs travers à l'aspect bien rustique sont une
RIBS DE PATA NEGRA CONGELES (nature)
Iberico Ham de Bellota Pata Negra Boneless
Le Pata Negra, un jambon espagnol au goût raffiné
La presa est située à l’avant de l’épine dorsale du cochon ibérique (près de la palette). Elle est de forme ovale. Il s’agit d’un morceau très rougit,
PRESA DE PATA NEGRA (sous-vide congelé environ 800gr)
Pata Negra, Serrano and Parma How to serve those Hams? – meia.dúzia®
Pata negra acorn-fed shoulder from Los Pedroches Valley, made by one of the best manufacturers in the world. 6 times better Acorn-fed ham from Los
pata negra acorn-fed sholder - Los Pedroches
PATA NEGRA Red wine
8 Kg 100% Iberico Ham Bellota Pata Negra – 100% Natural
Jamon Iberico de Bellota Pata Negra - 100% Iberique - Pata Negra (Shoulder) - Iberico Pigs Fed with Tassels and 100% Natural - Jamon Iberico de