Pierre à aiguiser japonaise Chroma P35 1000/3500
Pierre à aiguiser japonaise Chroma P35 1000/3500 de qualité supérieure pour l'entretient de vos couteaux de cuisine.
The Chroma 1000/3500 Grit Combination Japanese Whetstone is designed for placing an edge on the knife blade with the Medium Grit #1000 side followed by the Fine Grit #3500 side used for honing and placing a sharper edge on the knife blade. Start by placing the whetstone in water for 10-15 minutes and wait until the bubbles disappear. Hold the knife tightly starting with the medium grit side and draw the edge back and forth at an angle of 10-20 degrees.
Chroma 1000/3500 Combination Whetstone
Pierre à aiguiser Chroma 240/800
Couteau Chef 20cm Chroma Turbo Design by F.A. Porsche
Pierre à aiguiser japonaise 1000/3500 Type 301 P35 Affutage Aiguisage
Affûtage couteau japonais, Entretien couteau japonais (5)
Pierre à aiguiser japonaise 1000/3500 Type 301 P35 Affutage Aiguisage
Page 5 - Aiguisage des couteaux japonais
Couteau office martelé Type 301 Porsche Chroma - Edélices
Pierre à aiguiser 1000/3000